Ferdig i Kenya

Nå er to uker her i Kenya over, og i morgen drar alle til hvert sitt land!

I går hadde vi hele dagen på å pakke, og avslutta dagen med avskjedsfest. Vi hadde "bonfire night" med grilla kjøtt osv som vi spiste rundt bålet, før vi avslutta inne med underholdning. Forrige uke hadde vi såkalt team building day med masse konkurranser i fire forskjellige lag, og en av oppgavene var da å finne på underholdning til "festen". Laget mitt sang, dansa, og imiterte folk..

I dag dro vi fra hotellet ca 07.00 og kjørte buss i tre timer til en nasjonalpark og var på safari. Ettersom jeg var på veldig fin safari i Zimbabwe hadde jeg veldig store forventninger, og ble litt skuffa da vi bare skulle sitte i den samme bussen (med vinduer - umulig å ta bilder), og ikke så verken løver, elefanter eller sjiraffer... Men naturen var veldig fin, og vi stoppa ved en veldig fin foss og tok masse bilder, før vi spiste lunsj i sola med veldig mye høyere temperatur enn det vi har hatt hittil!

Vi var i nasjonalparken i fire-fem timer, og kjørte deretter til Nairobi. Her sover vi på et hostell ettersom folk skal dra på så forskjellige tidspunkt i morgen.

Alt tar veldig lang tid her i Afrika, og vi har allerede lagt merke til "african time", med blant annet at det er umulig å planlegge hvor lang tid en kjøretur skal ta, ettersom det er så sjukt mye trafikk. Til tross for mye biler i trafikken og smale veier, er folk sjuke på forbikjøringer her!

I morgen tidlig går flyet til Sør-Afrika, og jeg er veldig spent på hvordan alt ser ut, hvordan vi skal bo, og hvordan det blir å dele hus med Håvard, Rowan (Sør-afrikaneren jeg skal bo med) og den sør-afrikanske jenta som vi ennå ikke har truffet (ettersom den opprinnelige sør-afrikanske jenta trakk seg fra programmet, har det kommet en ny deltaker inn i programmet denne uka).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid Føsker

Ingrid Føsker

19, Nord-Odal

Hei, her kan du følge med på mitt år som deltaker i utvekslingsprogrammet "Communication for change" (CFC), som i hovedsak vil bestå av min reise til og i Sør-Afrika!

Kategorier

Arkiv

hits